woensdag, 25 april 2018 21:02
We zijn al weer toe aan de vierde en laatste blog over 'Coaching'. Er resteren ter behandeling nog drie zeer bruikbare modellen. In dit blog komen 'de Creatiespiraal', 'de Coachingscirkel' en 'het 3C model' aan bod. Uiteraard zijn er weer de LiteratuurTip en de VideoTip. Meer weten? Neem dan nu contact met ons op. Vergeet in ieder geval niet de eerste drie blogs te lezen.
woensdag, 18 april 2018 20:56
In deze derde blog bespreken we twee modellen, die tijdens de coaching kunnen worden ingezet. In het tweede blog hebben we één model al besproken: GROW model. Je krijgt ook nu weer een LiteratuurTip en een VideoTip.
woensdag, 11 april 2018 13:06
In dit tweede blog gaan we in op het coachingstraject. Dit onderwerp sluit aan op deel 1, waarin de vaardigheden van de coach, de structuur van het gesprek en soorten vragen aan de orde kwamen. Je krijgt weer een LiteratuurTip en een VideoTip. Graag hoor ik jouw reactie op de blog. Dat kan door gebruik te maken van het formulier, dat je vindt onder 'contact' op de homepage.
woensdag, 04 april 2018 13:04
In de volgende vier blogs gaan we het hebben over ´Coaching´. Je volgt geen uitgebreide cursus of training, maar krijgt een overzicht van coachingsvaardigheden (deel 1), het coachingstraject (deel 2), de modellen (deel 3 en 4). Je kunt ieder blog apart lezen. Samen vormen zij wel een geheel met leerzame Tips, VideoTips en LiiteratuurTips. Na afloop kun je nagaan of jij dé coach bent waaraan jouw omgeving behoefte heeft. De Werkplaats van de Persoonlijke Communicatie is een goed praktisch vervolg op deze blogs.

WIJ HELPEN U GRAAG BIJ
UW COMMUNICATIE
U wilt beter worden, onderscheidend in communicatie. Commutalis, school voor communicatie, helpt u graag. Bel met Xaviër de Wit, 06 5159 6838 en u wordt geïnformeerd over de mogelijkheden.

OVER ONS

Commutalis is een netwerk van mensen, die ervaren, vaardig en deskundig zijn op het gebied van communicatie. Die ervaring, wijsheid en vaardigheid brengen wij graag bij jou en jouw collega's: actueel en op maat.

VOORWAARDEN

We doen een appél op uw actieve inbreng tijdens intensieve bijeenkomst(en).
We gaan uit van een open en kritische houding.
We delen kennis, oefenen, geven feedback en enthousiasmeren elkaar.
We werken aan concrete, persoonlijke doelen.

Kosten zijn altijd excl.BTW.
Betaling voorafgaand aan de activiteit mits anders overeengekomen.

CONTACT MET ONS

Klarinetstraat 23 - 6922JW Duiven

E-mail
x[email protected]

Mobiel
+31 6 515 96 838

JUMP TO TOP