IKKE BlogElk vogeltje zingt zoals het gebekt is........... 
We willen dat iedereen zich zo vroeg mogelijk bewust is hoe je onder alle omstandigheden met een fijn gevoel en een goed resultaat communiceert met anderen. Je wordt nadrukkelijk gevraagd over de eigen communicatie na te denken met tips en trics aan de slag te gaan.

We richten ons actief op leerlingen, scholieren en studenten van scholen voor middelbaar en hoger (beroeps) onderwijs en verzorgen voor hen interactieve colleges, waarin 'communicatie' op een intensieve, leerzame en ontspannen manier aan de orde komt.

Voor iedereen maatwerk!
Je kunt intekenen op een van de workshops, colleges of de wasstraat. We vragen vooraf naar de aanleiding en het doel van de deelname, zodat we op maat kunnen voorbereiden. Plaats, tijd, locatie, groepsgrootte en inhoud zijn in goed overleg te bepalen.

Zeer gevarieerd aanbod en zeker niet standaard!

Interesse? Meer weten?
Afbeeldingsresultaat voor telefoon 06 5159 6838
Gerelateerde afbeelding Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WIJ HELPEN U GRAAG BIJ
UW COMMUNICATIE
U wilt beter worden, onderscheidend in communicatie. Commutalis, school voor communicatie, helpt u graag. Bel met Xaviër de Wit, 06 5159 6838 en u wordt geïnformeerd over de mogelijkheden.

OVER ONS

Commutalis is een netwerk van mensen, die ervaren, vaardig en deskundig zijn op het gebied van communicatie. Die ervaring, wijsheid en vaardigheid brengen wij graag bij jou en jouw collega's: actueel en op maat.

VOORWAARDEN

We doen een appél op uw actieve inbreng tijdens intensieve bijeenkomst(en).
We gaan uit van een open en kritische houding.
We delen kennis, oefenen, geven feedback en enthousiasmeren elkaar.
We werken aan concrete, persoonlijke doelen.

Kosten zijn altijd excl.BTW.
Betaling voorafgaand aan de activiteit mits anders overeengekomen.

CONTACT MET ONS

Klarinetstraat 23 - 6922JW Duiven

E-mail
x[email protected]

Mobiel
+31 6 515 96 838

JUMP TO TOP