IKKE Blog

Afbeeldingsresultaat voor focus
Commutalis - School voor Communicatie is een netwerk van deskundigen, die op het gebied van communicatie hun sporen hebben verdiend als trainer, coach, acteur, psyc
holoog, docent, muzikant. Die diversiteit is onze kracht! We bereiden met passie de activiteiten voor en organiseren een originele, inspirerende en leerzame bijeenkomst.

We werken op maat, zijn authentiek en pretenderen aansprekende activiteiten te organiseren. Deelnemen aan die activiteiten betekent, dat je je zelf écht beter wilt leren kennen, wilt reflecteren op persoonlijke communicatie. De bijeenkomsten zijn serieus, intensief, inspirerend en ontspannen. We maken graag voor een langere termijn iets los in mensen. We werken op meerdere sfeervolle, inspirerende locaties. Alle deelnemers zijn voor even écht uit de eigen omgeving, zijn lekker vrij! Maak een afspraak door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ga naar 'Commutalis - Agenda' voor een overzicht van de activiteiten

Ga naar 'Commutalis - Nieuws' voor de laatste wetenswaardigheden
Lees de interessante blogs met LiteratuurTip en VideoTip

Tot Commutalis!WIJ HELPEN U GRAAG BIJ
UW COMMUNICATIE
U wilt beter worden, onderscheidend in communicatie. Commutalis, school voor communicatie, helpt u graag. Bel met Xaviër de Wit, 06 5159 6838 en u wordt geïnformeerd over de mogelijkheden.

OVER ONS

Commutalis is een netwerk van mensen, die ervaren, vaardig en deskundig zijn op het gebied van communicatie. Die ervaring, wijsheid en vaardigheid brengen wij graag bij jou en jouw collega's: actueel en op maat.

VOORWAARDEN

We doen een appél op uw actieve inbreng tijdens intensieve bijeenkomst(en).
We gaan uit van een open en kritische houding.
We delen kennis, oefenen, geven feedback en enthousiasmeren elkaar.
We werken aan concrete, persoonlijke doelen.

Kosten zijn altijd excl.BTW.
Betaling voorafgaand aan de activiteit mits anders overeengekomen.

CONTACT MET ONS

Klarinetstraat 23 - 6922JW Duiven

E-mail
x[email protected]

Mobiel
+31 6 515 96 838

JUMP TO TOP